Heeft u geen zeilervaring en wilt u gezellig meezeilen op de fantastisch mooie Griekse wateren en alle leuke haventjes bezoeken en de mooiste eilanden zoald Lefkas, Lesbos en grotere eilanden zoals Athene? Boek dan 1 van onze meezeilvakanties voor Griekenland!

Zeilvakanties en zeilcursussen

Meezeilen op een prachtige zeilboot zorgt voor een heerlijke, relaxte zeilvakantie!
Bij ons vindt je de beste meezeilvakanties in Griekenland. Zelf zeilen of leren zeilen onder kundige leiding van de schipper en tesamen met andere leuke zeilers en zeilsters leer je je zeilervaring te vergroten.

Meezeilen is:

  • Zelf (leren) zeilen en navigeren;
  • Op een moderne zeilboot;
  • Zelf je doelen bepalen;
  • Zelf de duur van je reis bepalen;
  • Max. 3 tot 9 gasten;
  • Zeer goed onderhouden zeiljachten;
  • onder begeleiding van een ervaren Nederlandse schipper.

Wat houden de Griekenland meezeilvakanties in?

Op een meezeilvakantie in Griekenland ga je zelf (leren) zeilen en de koers bepalen. Ziet u een leuk plekje op de kaart of een leuk eiland in de verte dan kunt u bepalen om daarheen te zielen. U zult 1 of 2 weken lang navigeren op het zeilschip met begeleiding van een schipper. Samen met de andere gasten en de schipper bepaal je de koers en de reisduur van de zeilreis. Je hebt een eigen kabine tot je beschikking of je kunt samen met je vrienden de hele boot en de schipper boeken. Jullie verdelen onderling de dagtaken zoals opruimen, schoonmaken en de boodschappen doen. Bij aankomst is de boot al vaarklaar waardoor jullie meteen kunnen vertrekken. Je vind schoon beddengoeden de boot is keurig opgeruimd. De schipper kan jullie op de mooiste plekjes wijzen aangezien hij het vaargebied goed kent. Je kunt er zelf voor kiezen om actief mee te zeilen of niks te doen en gewoon lekker te luieren. Boek een “single zeilvakantie” indien je graag met andere singles wilt gaan varen. Zo leer je snel nieuwe mensen kennen en heb je meer aanspraak. Boek een groep of gezinszeilvakantie indien jullie liever de boot voor jullie zelf willen hebben samen met de schipper die tevens jullie gastheer is.

Aanbiedingen naar Griekenland - Ross Holidays