Meezeilen Lefkas GriekenlandNa een lange tijd werken heb je dan eindelijk vakantie! Je hebt al voor jezelf besloten dat je graag naar Griekenland wilt gaan. Maar naar welk plaatsje? Dicht aan de zee voor ontspanning? Of meer het binnenland in om wat van het land zelf te zien? Wil je graag wat cultuur opsnuiven? Een resort, een hotel of een appartement? Wat een moeilijke keuze is dit toch weer dat elk jaar weer terugkeert. Een combinatie van allen: Eilandhoppen in Griekenland!

Zeilvakanties en zeilcursussen

Ontdek Griekenland Tijdens Je Zeilreis

Eilandhoppen is de perfecte manier om meer van Griekenland te kunnen zien. Je huurt een zeilboot bij Triptiq en hopt zo van het ene eiland naar het andere eiland. Elk eiland is in het bezit van een eigen charme en op deze manier kun je van allerlei verschillende aspecten genieten die Griekenland te bieden heeft. Je kunt ervoor kiezen om een paar nachtjes op het ene eiland te blijven, deze te verkennen en hier te ontspannen. Daarna  trek je weer verder naar het andere eiland om daar iets nieuws te ontdekken en iets totaal anders te ervaren.

Eilandhoppen Cycladen Eilanden

Griekenland heeft prachtige eilanden met allemaal hun eigen charme. De Cycladen met de bekende witte huisjes en de blauwe daken, de eilanden in de Ionische Zee die bekend staan om hun groen, de Saronische eilanden als je liever dicht bij de stad Athene blijft of de Oosterlijkste eilanden dicht bij de Turkse kust.

Keuze genoeg dus. Tijdens deze zeilvakantie heb je de mogelijkheid om langs de prachtige eilanden te varen over de mooie helderblauwe zee. Je vaart met de zeilboot langs eilanden af en je gaat op zoek naar de prachtige baaitjes en de mooie haventjes. Tijdens je tocht met de zeilboot kun je genieten van het uitzicht, ontspannen op het dek en genieten van de stralende zon. Gooi het anker uit voor een heerlijke duik om af te koelen, lekker te zwemmen of om te snorkelen. De tocht op zichzelf biedt al vele mogelijkheden.

[slideshow id=2]

Eigen Vaarbewijs? Ga Er Zelf Op Uit!

Ben je avontuurlijk en in het bezit van een vaarbewijs, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om je eigen kleine “wereldreis” samen te stellen. Je bepaalt dan zelf wat je graag wilt zien en naar welke eilanden je wilt gaan. Ga je liever wat meer ontspannen op vakantie of heb je hier nog geen ervaring mee, dan zijn er verschillende reisorganisaties die deze vakanties als totaalpakket aanbieden met alles er op en eraan. Je kunt deze vakantie alleen of met een groep vakantiegangers die de zelfde vakantie in ogen hebben, vieren.

Op deze manier is eilandhoppen in Griekenland voor iedereen een feestelijke beleving. De perfecte manier om een gevarieerde zeilvakantie Griekenland te vieren.

Aanbiedingen naar Griekenland - Ross Holidays